jeg kom i tanker om en tid

 2. maj 2016

hvor jeg gik i svømmehallen – indimellem med min teenagedatter.

Jeg måtte koncentrere mig om at bruge kræfterne på at svømme
for ikke at tænke på pande mænd i alle aldre en på bægret, når de i Østerbros svømmehal hæmningsløst overbegloede min datter.

Jeg er tilhænger af parforhold, de fleste dage, men ville have valgt kvindedage i svømmehallen, hvis vi (som i nogle Hamans) kunne.

Børn var i øvrigt opdelt i min barndom, når vi spillede håndbold, gik til atletik, svømmede, spillede badminton, gik til håndarbejde og mange andre aktiviteter udenfor skolen. Det var ghetto, men også drivhus, der gav både piger og drenge plads til at udfolde sig. Jeg tror, det mangler i dag, nogle steder.
Når Inger Støjberg truer det kommunale selvstyre, fordi unge etniske kvinder får det tilbud, må det være fordi hun har glemt barndomslivet eller hendes har været helt anderledes.

Margrethe