lige til målstregen

 6. marts 2013

Simon Spies citeres for at hævde at dårlig omtale er bedre end ingen omtale.

Denne noget forældede tanke synes fodboldkommentatoren Fernando Olsen (tidligere professionel fodboldspiller)at dele, når det gælder Niklas Bendtners spritkørsel.

Fernando ligefrem glæder sig over spritkørslen ”fordi fodbold dermed også kommer i kulørte magasiner, nyhederne og mere bredt ud!”

Måske er kommentaren bare topmålet af stupiditet, men det er værd at huske at fodbold en drømmefabrik og forretning, som udover spillet og motionen tilskynder unge mænd til en forestilling om at de (hvis bare de også scorer på boldbanen) har vundet retten til at bryde regler i trafikken såvel som andre regler.

Teenage-drenge drømmer om at blive mangemillionærer via fodbold, før de bliver voksne og jeps! de hjælpes dygtigt på vej af medierne og selvfølgelig Dansk Boldspil Union, som knappest kan finde ud af at stikke en karantæne, men beder om Bendtner tænker sig om!

Jeg græmmes!

Margrethe