Tak for den hilsen

 1. januar 2012

Overalt har vi engagerede mennesker, som yder et stort og professionelt arbejde på sygehuse, på plejeinstitutioner, i skoler og i børnehaver.

De påtager sig et stort ansvar og forvalter det dygtigt og medmenneskeligt. Men vi kan ikke parkere hele ansvaret på rådhuset eller forvente, at alle problemer kan løses gennem lovgivningen.

Vi har alle et medansvar. Mange har taget et sådant medansvar på sig og yder en stor frivillig indsats. Det sker såvel gennem landsdækkende organisationer, som ved små lokale initiativer eller blot ved en opmærksom, hjælpende hånd i det helt nære og konkrete.

Det er en hjælp, som betyder mere end vi ofte forstår.

Dem vil jeg gerne sende min tak og min nytårshilsen, sagde Danmarks Majestæt i sin nytårstale.

Jeg letter på min imaginære nytårshat for Dronningen.

Margrethe